Balaton

Írótanfolyamok Balatonfüreden | 2019, 2020

Augusztusi tanfolyamunk népszerűségén felbuzdulva engedtünk a Balaton csábításának, és kitűztünk három időpontot őszre is! Várunk minden írni vágyót, hezitálót, elsőkönyvest, korábban nem próbálkozót, fiatalt és időset, regényben, novellában, mesében, szakkönyvben, önéletrajzban gondolkodót!

Rendhagyó módon Balatonfüreden várjuk mindazokat, akik szívesen fejlesztenék írástechnikájukat, szeretnék megismerni az írás lélektanát, a karakterépítés és a cselekményszövés fortélyait, az utómunkázás feladatait, a könyvpiac szereplőit, a könyvek életét... De a tanfolyamot már csak azoknak is ajánljuk, akik szívesen beülnének az írás, az irodalom és a könyvek iránt érdeklődők csoportjába. Már önmagában ez is igen inspiráló, ezt bizton állítjuk!

A tanfolyam a háromnapos képzés sűrített változata, ami minden lényegi információt tartalmaz! Tanulunk, esettanulmányokat veszünk górcső alá, és - szokás szerint - ezer irodalmi példával dolgozunk.58. ÍRÓTANFOLYAM kezdőknek
október 18-19. (p-sz) | még 1 szabad hely
59. ÍRÓTANFOLYAM kezdőknek
október 20-21. (v-h) | még 2 szabad hely
62. ÍRÓTANFOLYAM kezdőknek
november 29-30. (p-sz) | még 6 szabad hely
63. ÍRÓTANFOLYAM kezdőknek
december 1-2. (p-sz) | még 8 szabad hely
67. ÍRÓTANFOLYAM kezdőknek
január 25-26. (sz-v) | ÚJ!
69. ÍRÓTANFOLYAM kezdőknek
február 14-15. (p-sz) | ÚJ!
70. ÍRÓTANFOLYAM kezdőknek
február 16-17. (v-h) | ÚJ!

ár: 29.500 Ft
diákoknak, nyugdíjasoknak, illetve párban érkezőknek: 24.500 Ft
helyszín: Balatonfüred, Hotel Margaréta
(Szállásfoglalás a tanfolyamhoz nem kötelező, de lehetséges! A szállás árait lent, a részleteknél listázzuk.)
A képzés minden nap 9.00-16.00 óráig tart.

terem az augusztusi résztvevők


Jelentkezés

Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot! Az űrlap beérkezése után munkatársnőnk telefonon megkeresi Önt, és visszaigazolja a jelentkezést. A telefonos egyeztetés után emailt küldünk Önnek, benne a díjbekérővel, a számlaszámmal - külföldi utalás esetén az IBAN és SWIFT kódokkal. Kérjük, jelentkezése után mielőbb utalja át számlánkra a tanfolyam díját, hogy a jelentkezése érvényes legyen! Fontos: a létszám korlátozottsága miatt a résztvevők sorrendjét nem a jelentkezés, hanem a beérkezett tanfolyami díjak alapján állítjuk össze.

Alapár: 29.500 Ft
Kedvezmények:
- Kettő vagy több fő: 24.500 Ft / fő
- Diák, nyugdíjas: 24.500 Ft / fő
Részletfizetés:
Ha részletfizetést szeretne, kérjük, jelezze a Megjegyzés mezőben!
Részletfizetés: első 50% - jelentkezéskor, második 50% - egy hónappal a tanfolyamot megelőzően. Részletfizetés akkor igényelhető, ha a jelentkezés legalább két hónappal a tanfolyami részvétel előtt történik.
Átjelentkezés:
Átjelentkezésre lehetőséget biztosítunk. A befizetett összeg a befizetéstől számított egy teljes évig felhasználható, illetve a jelentkezési lehetőség átruházható.
Későbbi időpontra történő átjelentkezés a tanfolyam megkezdését megelőző egy hónapon kívül ingyenes, egy hónapon belül 5000 Ft.
Korábbi időpontra történő átjelentkezés esetén nincs átjelentkezési díj. (Az átjelentkezés feltétele, hogy az adott korábbi időpontban legyen üres, vagy időközben megüresedett hely.) Áthelyezés esetén a tanfolyam kezdésének annak a tanfolyamnak az első napja számít, amire a jelentkező leadta a jelentkezését.
Tanfolyam lemondása:
Kezdést megelőző 28. napig díjmentes, a kezdést megelőző 28 belüli lemondás esetén azonban a tanfolyam díjának 50%-át térítjük vissza.
A kezdést megelőző 14 napon belüli lemondás esetén a tanfolyam díjának visszatérítésére nincs lehetőségünk.

Időpont:
   
Név:
 
Cím:
 
Cég (ha cég a költségviselő):
 
Cég címe:
 
Telefonszám:
 
Email cím:
 
Kor:
 
Amit szívesen írna:
 
Speciális kérés :
Megjegyzés: