Balaton

Őszi írótanfolyamok Balatonfüreden | október, november

Augusztusi tanfolyamunk népszerűségén felbuzdulva engedtünk a Balaton csábításának, és kitűztünk három időpontot őszre is! Várunk minden írni vágyót, hezitálót, elsőkönyvest, korábban nem próbálkozót, fiatalt és időset, regényben, novellában, mesében, szakkönyvben, önéletrajzban gondolkodót!

Rendhagyó módon Balatonfüreden várjuk mindazokat, akik szívesen fejlesztenék írástechnikájukat, szeretnék megismerni az írás lélektanát, a karakterépítés és a cselekményszövés fortélyait, az utómunkázás feladatait, a könyvpiac szereplőit, a könyvek életét... De a tanfolyamot már csak azoknak is ajánljuk, akik szívesen beülnének az írás, az irodalom és a könyvek iránt érdeklődők csoportjába. Már önmagában ez is igen inspiráló, ezt bizton állítjuk!

A tanfolyam a háromnapos képzés sűrített változata, ami minden lényegi információt tartalmaz! Tanulunk, esettanulmányokat veszünk górcső alá, és - szokás szerint - ezer irodalmi példával dolgozunk.58. ÍRÓTANFOLYAM kezdőknek
október 18-19. (p-sz) | BETELT!
59. ÍRÓTANFOLYAM kezdőknek
október 20-21. (v-h) | még 8 szabad hely
62. ÍRÓTANFOLYAM kezdőknek
november 29-30. (p-sz) | még 11 szabad hely

ár: 27.500 Ft
diákoknak, nyugdíjasoknak, illetve párban érkezőknek: 22.500 Ft
helyszín: Balatonfüred, Hotel Margaréta
(Szállásfoglalás a tanfolyamhoz nem kötelező, de lehetséges! A szállás árait lent, a részleteknél listázzuk!)
A képzés minden nap 9.00-16.00 óráig tart.

terem az augusztusi résztvevők


Jelentkezés

Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot! Az űrlap beérkezése után munkatársnőnk telefonon megkeresi Önt, és visszaigazolja a jelentkezést. A telefonos egyeztetés után emailt küldünk Önnek, benne a díjbekérővel, a számlaszámmal - külföldi utalás esetén az IBAN és SWIFT kódokkal. Kérjük, jelentkezése után mielőbb utalja át számlánkra a tanfolyam díját, hogy a jelentkezése érvényes legyen! Fontos: a létszám korlátozottsága miatt a résztvevők sorrendjét nem a jelentkezés, hanem a beérkezett tanfolyami díjak alapján állítjuk össze.

Időpont:
   
Név:
 
Cím:
 
Cég (ha cég a költségviselő):
 
Cég címe:
 
Telefonszám:
 
Email cím:
 
Kor:
 
Amit szívesen írna:
 
Speciális kérés :
Megjegyzés: