Balaton

Balatonfüred, Kaposvár, Miskolc, Veszprém

Idén nem csupán Budapesten, de vidéken is várunk minden írni vágyót, hezitálót, elsőkönyvest, korábban nem próbálkozót, fiatalt és időset, regényben, novellában, mesében, szakkönyvben, önéletrajzban gondolkodót!
Jelentkezz bátran, ha a pandémia közbeszól, van 1 teljes éved bármikor részt venni a képzésen!

Várjuk mindazokat, akik szívesen fejlesztenék írástechnikájukat, szeretnék megismerni az írás lélektanát, a karakterépítés és a cselekményszövés fortélyait, az utómunkázás feladatait, a könyvpiac szereplőit, a könyvek életét... De a tanfolyamot már csak azoknak is ajánljuk, akik szívesen beülnének az írás, az irodalom és a könyvek iránt érdeklődők csoportjába.

A tanfolyam a háromnapos képzés sűrített változata, ami minden lényegi információt tartalmaz! Tanulunk, esettanulmányokat veszünk górcső alá, és - szokás szerint - ezer irodalmi példával dolgozunk.


ár: 29.500 Ft
diák, nyugdíjas, párban érkezők: 24.500 Ft


ÚJ IDŐPONTOK:
Írótanfolyam kezdőknek | MISKOLC
július 17-18. (p-sz)
Írótanfolyam kezdőknek | BALATONFÜRED
szeptember 13-14. (v-h)
Írótanfolyam kezdőknek | KAPOSVÁR
- társszervező: Kaposvári Egyetem
szeptember 27-28. (v-h)
Írótanfolyam kezdőknek | VESZPRÉM
november 13-14. (p-sz)

helyszínek:
Balatonfüred: Hotel Margaréta
(Szállásfoglalás nem kötelező, de lehetséges!)
Kaposvár: Kaposvári Egyetem főépület
(Guba Sándor u. 40.)
Miskolc: Uni Hotel
(Miskolc-Egyetemváros, kedvező árú szállást kínál)
Veszprém: Hotel História Malomkert
(Fenyves u. 15.)
A képzés minden nap 9.00-16.00 óráig tart.

Jelentkezés

Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot! Az űrlap beérkezése után munkatársnőnk telefonon megkeresi Önt, és visszaigazolja a jelentkezést. A telefonos egyeztetés után emailt küldünk Önnek, benne a díjbekérővel, a számlaszámmal - külföldi utalás esetén az IBAN és SWIFT kódokkal. Kérjük, jelentkezése után mielőbb utalja át számlánkra a tanfolyam díját, hogy a jelentkezése érvényes legyen! Fontos: a létszám korlátozottsága miatt a résztvevők sorrendjét nem a jelentkezés, hanem a beérkezett tanfolyami díjak alapján állítjuk össze.

Alapár: 29.500 Ft
Kedvezmények:
- Kettő vagy több fő: 24.500 Ft / fő
- Diák, nyugdíjas, párban érkezők: 24.500 Ft / fő
Átjelentkezés:
Átjelentkezésre lehetőséget biztosítunk. A befizetett összeg a befizetéstől számított egy teljes évig felhasználható, illetve a jelentkezési lehetőség átruházható.
Későbbi időpontra történő átjelentkezés a tanfolyam megkezdését megelőző egy hónapon kívül ingyenes, egy hónapon belül 5000 Ft.
Korábbi időpontra történő átjelentkezés esetén nincs átjelentkezési díj. (Az átjelentkezés feltétele, hogy az adott korábbi időpontban legyen üres, vagy időközben megüresedett hely.) Áthelyezés esetén a tanfolyam kezdésének annak a tanfolyamnak az első napja számít, amire a jelentkező leadta a jelentkezését.
Tanfolyam lemondása:
Kezdést megelőző 28. napig díjmentes, a kezdést megelőző 28 belüli lemondás esetén azonban a tanfolyam díjának 50%-át térítjük vissza.
A kezdést megelőző 14 napon belüli lemondás esetén a tanfolyam díjának visszatérítésére nincs lehetőségünk.

Időpont:
   
Név:
 
Cím:
 
Cég (ha cég a költségviselő):
 
Cég címe:
 
Telefonszám:
 
Email cím:
 
Kor:
 
Amit szívesen írna:
 
Speciális kérés :
Megjegyzés: