Magyar Íróképző

ÍRÓTANFOLYAMOK kezdőknek

TUDNIVALÓK a vírushelyzettel kapcsolatosan:
– a tantermi képzéseket megtartjuk, jelenleg nem kérjük a maszk használatát és nem kérünk oltási igazolást,
– a híreket folyamatosan figyeljük, és amennyiben bármiféle intézkedést követelnek a friss rendelkezések, úgy a megfelelő lépéseket azonnal megtesszük,
– amit jelenleg is szem előtt tartunk: 1., kiemelten figyelünk a higiéniára 2., nagy, szellős elrendezésű teremben tartjuk a képzéseket 3., hézagos ültetéssel fogadjuk a résztvevőket 4., korlátozott létszámot tartunk.
FONTOS:
– a tanfolyami részvétel bármikor áthelyezhető más időpontra
– a tanfolyami részvétel bármikor áthelyezhető online kurzusra
– a befizetett tanfolyami díj egy teljes éven át felhasználható marad


// BUDAPESTI KÉPZÉSEK

ÍRÓTANFOLYAM kezdőknek | február 5-6. (sz-v)

ÍRÓTANFOLYAM kezdőknek | március 5-6. (sz-v)

ÍRÓTANFOLYAM kezdőknek | március 26-27. (sz-v)

ÍRÓTANFOLYAM kezdőknek | április 23-24. (sz-v)

ÍRÓTANFOLYAM kezdőknek | május 21-22. (sz-v)

ÍRÓTANFOLYAM kezdőknek | július 2-3. (sz-v)


// VESZPRÉMI KÉPZÉS

ÍRÓTANFOLYAM kezdőknek | január 29-30. (sz-v)
BETELT!

ÍRÓTANFOLYAM kezdőknek | március 12-13. (sz-v)


// TANFOLYAMOK DÍJA
alapdíj: 37.500 Ft / fő
páros kedvezmény: 27.500 Ft / fő

// AJÁNDÉK KUPON
Egy örök ajándék – barátnak, párnak, testvérnek, gyereknek, munkatársnak...
Népszerű ajándék, bármely időpontra, tantermi vagy online képzésre is beváltható Megrendelhető: a jelentkezési lap kitöltésével
Ha kérdése van, hívjon bennünket: 70 / 949 2399

Ajándék kupon

// VÉGZETT HALLGATÓINK ÍRTÁK

Emlékkönyv
Első 50 tanfolyamunk hallgatói titokban összeálltak, hogy egy ajándék kötetben megosszák velünk a gondolataikat a tanfolyamainkról:
>> Olvass bele, megható sorok!


Tanfolyamunkat ajánljuk: kezdő íróknak, fiataloknak és időseknek, tétovázóknak. Regényíróknak, szakkönyvben gondolkodóknak, bloggereknek, marketingeseknek, meseíróknak, terápiás céllal tollat ragadóknak. Alkotni vágyóknak. Ezer hallgatót köszöntöttünk az elmúlt években, téged is várunk!


Történeteket látsz magad előtt? Karakterek születnek benned? A nyugtalan képzelet remek adottság! Élj vele, írj! Sokat láttál a világból? Ragadj tollat!

Ha viszont már másokkal is megosztanád a soraid, muszáj lesz a látomásaid, a gondolataid megszelídítened. Másképp nem kerülhetnek könyvlapokra. Szánj három napot a tanulásra, és szerezd meg a szükséges írói alapismereteket! Aztán jöhet a könyved!

Volt hallgatóink közül sokan sikeresen kihajóztak az irodalom vadvizeire – van köztük, aki a hatodik könyvén dolgozik. Mindegy, miben gondolkodsz, regényben, mesekönyvben, szakkönyvben, netán blogban – a szakmai háttérre mindenképp szükséged lesz!


Mit kapsz a tanfolyamon?

Alkotói módszertant / Nekivághatsz az írásnak saját elképzelésed szerint. Ám ha a sok irodalmi tennivaló kuszának tűnik, hagyatkozz az általunk ajánlott precíz írói módszerekre! Ha Hűbele Balázsnak nem vagy cimborája, kedvelni fogod tanácsainkat!
Szakmai ismereteket / A jó írás nem pusztán tehetség kérdése. Ismerned kell a párbeszédírás, a cselekményvezetés, a címadás, a karakterépítés, a mondatalkotás és a többi irodalmi teendő alapvető szabályait! Éppen e hiányosságokból fakadóan hullik el a kéziratok döntő hányada már a kiadói küszöbökön.
Inspirációt / Tucatnyi alkotó egy helyen – mindben buzog az írhatnék. Új barátságok, lelkes írói csoportok kísérik tanfolyamainkat. Csatlakozz íróközösségünkhöz!
Piaci ismereteket / Megvizsgáljuk az irodalmi piacot, kiadóstul, nagykerestül, jutalékostul. Mint végzett hallgatónk, magabiztosan tárgyalsz majd a kiadókkal. Átrágjuk, hogyan, mennyiből, miféle konstrukciókban kerülhet polcokra a regényed.
További inspiráció / A legtapasztaltabb tanfolyami előadótól tanulhatsz! Zsiga Henrik 12 könyvet írt, nyolc éven át kiadót vezetett, irodalmi pályázatokat menedzsel, számos volt hallgató könyvét piacra juttatta, írástechnikát tanított bölcsészeknek – és több mint száz tanfolyamot, tréninget megtartott. >> Olvasd el az előadó fődíjas novelláját!
Együtt jobb / Velünk a kapcsolatod a tanfolyam végeztével nem ér véget. Ellenkezőleg: akkor kezdődik! Haladó tanfolyamokon, nyári írótáborokon, filmforgatáson, facebookos közösségben várunk!


// EZERFŐS KÖZÖSSÉG VAGYUNK
Írótáborunk 2020 | Cegléd | végzett hallgatóinkkal
Írótábor 2020
Írótáborunk 2019 | Cegléd | végzett hallgatóinkkal (fotók)
Írótábor 2019
Írótáborunk 2018 | Tarnóca | végzett hallgatóinkkal (fotók | videó)
Írótábor 2018

Jelentkezés

Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot! Az űrlap beérkezése után munkatársnőnk telefonon megkeresi Önt, és visszaigazolja a jelentkezést. A telefonos egyeztetés után emailt küldünk Önnek, benne a díjbekérővel, a számlaszámmal – külföldi utalás esetén az IBAN- és SWIFT-kódokkal. Kérjük, jelentkezése után 5 munkanapon belül utalja át számlánkra a tanfolyam díját, hogy a jelentkezése érvényes legyen! Fontos: a létszám korlátozottsága miatt a résztvevők sorrendjét nem a jelentkezés, hanem a beérkezett tanfolyami díjak alapján állítjuk össze.


BUDAPEST | alapár: 37.500 Ft
Páros kedvezmény: 27.500 Ft / Fő
Részletfizetés:
Ha részletfizetést szeretne, kérjük, jelezze a Megjegyzés mezőben!
Részletfizetés: első 50% – jelentkezéskor, második 50% – egy hónappal a tanfolyamot megelőzően. Részletfizetés akkor igényelhető, ha a jelentkezés legalább két hónappal a tanfolyami részvétel előtt történik.
Átjelentkezés:
Átjelentkezésre lehetőséget biztosítunk. A befizetett összeg a befizetéstől számított egy teljes évig felhasználható, illetve a jelentkezési lehetőség átruházható.
Későbbi időpontra történő átjelentkezés a tanfolyam megkezdését megelőző 14 napon kívül ingyenes, 14 napon belül 5000 Ft.
Korábbi időpontra történő átjelentkezés esetén nincs átjelentkezési díj. (Az átjelentkezés feltétele, hogy az adott korábbi időpontban legyen üres, vagy időközben megüresedett hely.) Áthelyezés esetén a tanfolyam kezdésének annak a tanfolyamnak az első napja számít, amire a jelentkező leadta a jelentkezését.
Tanfolyam lemondása:
A kezdést megelőző 28. napig díjmentes, a kezdést megelőző 28 napon belüli lemondás esetén azonban a tanfolyam díjának 50%-át térítjük vissza.
A kezdést megelőző 14 napon belüli lemondás esetén a tanfolyam díjának visszatérítésére nincs lehetőségünk.


Időpont:
   
Részletfizetés:
   
Név:
 
Cím:
 
Cég (ha cég a költségviselő):
 
Cég címe:
 
Telefonszám:
 
Email cím:
 
Kor:
 
Amit szívesen írna:
 
Hozzájárulok, hogy a képző a megadott adataimat rögzítse, kezelje és tárolja, amíg azok törlését nem kezdeményezem.  
Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót.  
Elolvastam és elfogadom az Általános Szerződés Feltételeket.  
Engedélyezem az adataim továbbítását. (A felnőttképzési törvény szerint bejelentési kötelezettséggel bírunk. Ennek részeként továbbítanunk kell a jelentkezők személyazonosító adatait, email címét.)  
Speciális kérés :
Megjegyzés: