Helyesen megírt kézirat | online, kiscsoportos
E kurzusunk elvégzése mindenki számára fontos lenne. A betűkkel, szavakkal dolgozóknak, pláne az alkotóknak viszont egyenesen kötelező! A kéziratok jelentős része slamposan kerül a kiadói szerkesztők, az irodalmi pályázatok kiíróinak kezébe – márpedig az első, egyben legfontosabb benyomást a küllem adja.
A résztvevők e kurzusunkon magukhoz vesznek minden olyan formai, központozási, helyesírási alapismeretet, ami segít a kézirataik gondos elkészítésében. A kurzus egyaránt segít azoknak, akik kreatív írással foglalkoznak, és azoknak, akiknek üzleti környezetben van szükségük a magasabb szintű helyesírási ismeretekre.
Nem utolsósorban: a vezető egy tündér!

Időtartam: három este (3 x 2 óra)
Csoport #7 | szeptember 14., 15., 16. | 18.30-20.30 óra | BETELT!
Csoport #8 | szeptember 21., 22., 23. | 18.30-20.30 óra | BETELT!
Csoport #9 | október 12., 13., 14. | 18.00-20.00 óra
Létszám: 12-14 fő
Vezető: Gábor Adrienn korrektor
Tematika: a tematika menüpontban
Díja: 17.500 Ft
Info: a ZOOM nevű programot használjuk. Az órák interaktívak, a résztvevők bátran feltehetik kérdéseiket.


 

Jelentkezés online fakultációra

Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot! Az űrlap beérkezése után munkatársnőnk telefonon megkeresi Önt, és visszaigazolja a jelentkezést. A telefonos egyeztetés után emailt küldünk Önnek, benne a díjbekérővel. Kérjük, jelentkezése után 5 munkanapon belül utalja át számlánkra a fakultáció díját, hogy a jelentkezése érvényes legyen! Fontos: a létszám korlátozottsága miatt nem a jelentkezések időpontja, hanem a díjak beérkezésének sorrendje alapján állítjuk össze a csoportot.Helyesen megírt kézirat fakultáció: 17.500 Ft

Átjelentkezés:
Későbbi időpontra történő átjelentkezésre lehetőséget biztosítunk az alábbiak szerint.
a., A befizetett összeg a befizetéstől számított egy teljes évig felhasználható.
b., Az átjelentkezés díjmentes, amennyiben a fakultáció első napját megelőző legkésőbb két héttel megtörténik az átjelentkezés (emailen).
c., Az átjelentkezés nem díjmentes, ha a fakultáció első napját megelőző két héten belül történik. Ekkor az átjelentkezés díja: 7500 Ft
Lemondás:
A kezdést megelőző legkésőbb 14. napig díjmentes, 14 napon belüli lemondás esetén azonban a fakultáció díjának 50%-át térítjük vissza. A fakultáció megkezdését követően a díj visszafizetésére nincs lehetőség.


Időpont:
   
Név:
 
Cím:
 
Cég (ha cég a költségviselő):
 
Cég címe:
 
Telefonszám:
 
Email cím:
 
Kor:
 
Ami még érdekelne:
 
Hozzájárulok, hogy a képző a megadott adataimat rögzítse, kezelje és tárolja, amíg azok törlését nem kezdeményezem.  
Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót.  
Elolvastam és elfogadom az Általános Szerződés Feltételeket.  
Engedélyezem az adataim továbbítását. (A felnőttképzési törvény szerint bejelentési kötelezettséggel bírunk. Ennek részeként továbbítanunk kell a jelentkezők személyazonosító adatait, email címét.)  
Speciális kérés :
Megjegyzés: