Balaton

Írótanfolyam kezdőknek | egyelőre várnunk kell...

Idén nem csupán Budapesten, de vidéken is várunk minden írni vágyót, hezitálót, elsőkönyvest, korábban nem próbálkozót, fiatalt és időset, regényben, novellában, mesében, szakkönyvben, önéletrajzban gondolkodót!

Várjuk mindazokat, akik szívesen fejlesztenék írástechnikájukat, szeretnék megismerni az írás lélektanát, a karakterépítés és a cselekményszövés fortélyait, az utómunkázás feladatait, a könyvpiac szereplőit, a könyvek életét... De a tanfolyamot már csak azoknak is ajánljuk, akik szívesen beülnének az írás, az irodalom és a könyvek iránt érdeklődők csoportjába.

A tanfolyam a háromnapos képzés sűrített változata, ami minden lényegi információt tartalmaz! Tanulunk, esettanulmányokat veszünk górcső alá, és – szokás szerint – ezer irodalmi példával dolgozunk.HELYSZÍNEK, IDŐPONTOK:
Írótanfolyam kezdőknek: egyelőre nincs kijelölt időpont!
Kivárjuk ennek a viharvert időszaknak a végét, és utána jelölünk ki vidéki időpontokat. Ha szeretné korábban elvégezni a tanfolyamot, válasszon az online kurzusok közül!


Részletek

Időpont, ár és helyszín:

tanfolyamok | 2021
egyelőre nincs kijelölt időpont

ár: 29.500 Ft
kedvezményes ár: párban érkezőknek: 19.500 Ft

Veszprém:

teremaugusztusi résztvevők

Előadások: mindkét nap 9.00-16.00 óra

Létszám

Figyelem! A létszámot nem az első 20 jelentkező, hanem az első 20 befizető alakítja, azaz regisztrált résztvevőnek a tanfolyam díját befizető jelentkező minősül.

Előadó: Zsiga Henrik

író - útikönyvek, regények, mesekönyvek (díjnyertes novellája itt: KSH)
tanár - Magyar Íróképző, ELTE BTK (stílus- és írásgyakorlatok)
kiadóvezető - Kalliopé Kiadó (2010-2018) | www.kalliopekiado.hu
igazgató
- Magyar Irodalmi Ház | www.irodalmihaz.hu | www.irodalmipalyazatok.hu
főszerkesztő
- Optimista magazin | www.optimistamagazin.hu
projektvezető
- Europe Village nemzetközi regényíró projekt | www.europevillage.eu

A tanfolyam tartalmazza

  • tanúsítvány
  • jegyzetfüzet

A tanfolyam ára nem tartalmazza az ebédet és a szállást (a helyszínen kedvező árú menü elérhető: 1800 Ft / ebéd / fő). A változtatás jogát fenntartjuk!

Érdeklődés

Email: info@irokepzo.hu
Tanfolyammal kapcsolatos kérdések: Zsiga Henrik, +36 30 2671 631
Adminisztrációs kérdések: Bodogán Zsófia Flóra, +36 70 949 2399

Résztvevők

A csoport mindig vegyes – kor, nem, foglalkozás, érdeklődési kör szerint. Legfiatalabb résztvevőnk 13, legidősebb 72 éves volt. Akadt, aki romantikus regényben gondolkodott, akadt, aki a fia életrajzát szánta a köznek. Köszöntöttünk hallgatót, akit egyesülete delegált, hogy megénekelje a szervezet több évtizedes történetét. Ült padsorunkban olyan, akit pusztán az írni vágyás terelt felénk – s még műfaját sem tudta, mifélét alkotna. Volt, aki kész családregénnyel, és volt, aki néhánysoros novellatöredékkel érkezett. Büszkén fogadtuk a külföldön élő, a tanfolyamra hazalátogató jelentkezőket is.

FOTÓK

Néhány fotó a tanfolyamainkról:

2018. november

2018. november

2018. január

2018. január