Ha megerősítenéd a kezdő tanfolyamon tanultakat...

Haladó írótanfolyam

Haladó-gyakorlati írótanfolyamunkon átültetjük az elméletet a gyakorlatba! Ezúttal aktív mindenki, szituációs gyakorlatokat végzünk, csoportmunkákkal fejlesztünk, írásokat szemlézünk, megfejtünk, átbeszélünk... A tanfolyamra kizárólag végzett hallgatóink jelentkezhetnek, így a megszokott baráti-támogató közösség vár a résztvevőkre!
Dátum
március
4-5.
(sz-v)
39.500 Ft
Helyszín
Anna Hotel | 9-16 óra
Kelenföldi út 1-13.
Oktató
Zsiga Henrik
író, tanár, az iskola alapítója
Tanfolyam díja
Alapár: 39.500 Ft
Szabad helyek
1

TEMATIKA
– interaktív karakterépítés
– regényfejlesztés (csoportmunka)
– novellaelemzés (vendég szerkesztővel)
– forgatókönyvírói alapismeretek
– atmoszférateremtés
– címadás
– házi feladatok elemzése

VENDÉG SZERKESZTŐ
E tanfolyamunkra minden esetben vendéget is hívunk: olyasvalakit, aki a szövegeknek jó barátja. Sokszor köszönthettük Szélesi Sándor írót, forgatókönyvírót, hasonlóképp Bódi Attila írót. A vendégeket arra kérjük, rágják át velünk a résztvevők által beküldött novellákat. Mindig izgalmas, mindig tanulságos, mindig inspiráló!

NEKED JAVASOLJUK
– ha frissen végezted a kezdő tanfolyamot
– ha szívesen írnál néhány oldalt, hogy aztán szakemberrel közösen átnézzük
– ha apadóban van az inspirációd
– ha tovább fejlesztenéd az írástechnikád

E tanfolyamunkon saját írásokat is elemzünk. Egy novellát, illetve két kisebb írást várunk előzetesen a résztvevőktől (a feladatot és a választható témákat tanfolyam előtt megküldjük). Az írásokat aztán közösen kielemezzük, mert e közös elemző órák fejlesztik leghatékonyabban az íráskészséget.

csoportmunka közben
csoportmunka közben

Tudnivalók:

A tanfolyam díja tartalmazza
Az állami Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszerben nyilvántartott, bejelentett képzés alapján kiállított hivatalos elektronikus tanúsítvány, elektronikus részvételi igazolás és jegyzetfüzet.
A tanfolyam díja nem tartalmazza
Étkezés és szállás díja.
Szállás
Nem kötelező a helyszínen megszállni.
Igazolás
Diákoknak igazolást tudunk kiállítani.

A változtatás jogát fenntartjuk!

Gyakori kérdések:

 • Kapunk a tanfolyamon jegyzeteket, tankönyvet?
  Nem adunk külön tankönyvet. Ennek fő oka, hogy a tananyag bőséges, ugyanakkor példáiban, arányaiban mindig a résztvevők irodalmi érdeklődéséhez igazodik.
 • Részletfizetési lehetőség van?
  IGEN. A díj első felét jelentkezéskor, második felét 10 nappal a tanfolyamot megelőzően számlázzuk. Fontos: jelentkezés időpontjától függetlenül tanfolyam előtt a teljes tanfolyami díj befizetendő.

Jelentkezz a tanfolyamra!

Kérjük, töltsd ki az alábbi űrlapot! Az űrlap beérkezését követően azonnal felvesszük veled a kapcsolatot – egyrészt telefonon is megerősítjük a jelentkezésed, másrészt e-mailen hivatalos visszaigazolást küldünk.

Átjelentkezési feltételek: ha egy betegség vagy családi esemény megakadályozza a részvételt, mindig lehetővé tesszük, hogy a jelentkező valamely következő tanfolyamon pótolhasson – így nem veszik el a befizetett tanfolyami díj. A tanfolyam megkezdését megelőző 14 napon kívül ingyenes, 14 napon belül 5 000 Ft az áthelyezés díja.
Lemondási feltételek: kezdést megelőző 14. napig díjmentes, a kezdést megelőző 14 napon belüli lemondás esetén a tanfolyam díjának 50%-át térítjük vissza. A kezdést megelőző 7 napon belüli lemondás esetén a tanfolyam díjának visszatérítésére nincs lehetőségünk. Áthelyezést követően már nincs módunk visszafizetni a tanfolyam díját.

  Részletfizetést igényelsz?

  Ha cég a költségviselő:

  Megjegyzés, üzenet:


  Az oldalt Google reCAPTCHA védi, az űrlap használatával ezt elfogadja. Google Adatvédelem | Google ÁSZF

  Iratkozz fel hírlevelünkre!

   Galéria – az elmúlt tíz évünk néhány fotóban

   TANTERMI tanfolyamaink fotóiból…

   ONLINE tanfolyamaink fotóiból…

   Ajándékozz tudást!

   Életre szóló ajándékra lelni nehéz küldetés. Írótanfolyamunk jó választás lehet, ha maradandó élményt, hasznos befektetést szánsz szerettednek. Lepd meg párodat, barátodat, gyermekedet, munkatársad a tanfolyamunkkal!

   Névre szóló ajándék kupont állítunk ki, amelyet kinyomtathatsz és átadhatsz az ajándékozottnak. Az ajándékozott pedig eldöntheti, mely tanfolyamunkon kíván részt venni – akár tantermi, akár online képzésen.