Ha szeretnéd megerősíteni a kezdő tanfolyamon tanultakat...

Haladó írótanfolyam – online

Haladó-gyakorlati írótanfolyamunkon átültetjük az elméletet a gyakorlatba! Ezúttal aktív mindenki, szituációs gyakorlatokat végzünk, csoportmunkákkal fejlesztünk, írásokat szemlézünk, megfejtünk, átbeszélünk...
Dátum
június
13-14. és 20-21.
34.500 Ft
Felület
Zoom, 18.00-20.30 óra
Oktató
Zsiga Henrik író és
Jánoki-Kis Viktória író
Tanfolyam díja
Alapár: 34.500 Ft / fő
Szabad helyek
6

TEMATIKA
– interaktív karakterépítés
– regényfejlesztés (csoportmunka)
– novellaelemzés (vendég szerkesztővel)
– atmoszférateremtés
– címadás
– házi feladatok elemzése

NOVELLÁK ÁTTEKINTÉSE VENDÉGÜNKKEL
A résztvevők novelláinak átbeszéléséhez ezúttal is vendéget hívunk. Ez a néhány közös elemző óra mindig izgalmas, mindig tanulságos, mindig inspiráló!
Vendégünk: Jánoki-Kis Viktória
író, forgatókönyvíró
Építészmérnökként végzett a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen. 2019 óta rendszeres publikál irodalmi folyóiratokban (Magyar Napló, Eső, Hévíz, Műhely, Vigilia, Országút, Helyőrség). 2021-ben elnyeri a Móricz Zsigmond irodalmi alkotói ösztöndíjat, és megjelenik első novelláskötete Átlépsz velem a víz fölött címmel a Magyar Napló Kiadó gondozásában. 2022-ben a Petőfi Kulturális Ügynökség KMI 12 programjának részese, két forgatókönyvéből is rövidfilm készül (Hintaszék, Online). Vipassana című regényének megjelenése és filmjeinek bemutatója 2023-ra várható. Szerzői oldala: https://www.facebook.com/janoki.kis.viktoria/

E tanfolyamunkon saját írásokat is elemzünk. Egy novellát, illetve két kisebb írást várunk előzetesen a résztvevőktől (a feladatot és a választható témákat tanfolyam előtt megküldjük). Az írásokat aztán közösen kielemezzük, mert e közös elemző órák fejlesztik leghatékonyabban az íráskészséget.

NEKED JAVASOLJUK
– ha frissen végezted a kezdő tanfolyamot
– ha szívesen írnál néhány oldalt, hogy aztán szakemberrel közösen átnézzük
– ha apadóban van az inspirációd
– ha tovább fejlesztenéd az írástechnikád

csoportmunka közben
új ismeretek
csoportmunka közben

  Tudnivalók:

  • A tanfolyamon a mikrofon és a kamera használata kötelező – ez segít abban, hogy a résztvevők érdeklődési köre előtérbe kerüljön, szakmai kérdéseik válaszokra találjanak.

  Gyakori kérdések:

  • Részletfizetési lehetőség van?
   IGEN. A legtöbb esetben a díjat két részletben fizetheti a résztvevő – első felét jelentkezéskor, második felét a tanfolyamot megelőzően számlázzuk. Fontos: a jelentkezés időpontjától függetlenül tanfolyam megkezdése előtt a teljes tanfolyami díj befizetendő.

Jelentkezz a tanfolyamra!

Kérjük, töltsd ki az alábbi űrlapot! Az űrlap beérkezését követően azonnal felvesszük veled a kapcsolatot – egyrészt telefonon is megerősítjük a jelentkezésed, másrészt e-mailen hivatalos visszaigazolást küldünk.

Átjelentkezési feltételek: ha egy betegség vagy családi esemény megakadályozza a részvételt, mindig lehetővé tesszük, hogy a jelentkező valamely következő tanfolyamon pótolhasson – így nem veszik el a befizetett tanfolyami díj. A tanfolyam megkezdését megelőző 14 napon kívül ingyenes, 14 napon belül 5 000 Ft az áthelyezés díja.
Lemondási feltételek: kezdést megelőző 14. napig díjmentes, a kezdést megelőző 14 napon belüli lemondás esetén a tanfolyam díjának 50%-át térítjük vissza. A kezdést megelőző 7 napon belüli lemondás esetén a tanfolyam díjának visszatérítésére nincs lehetőségünk. Áthelyezést követően már nincs módunk visszafizetni a tanfolyam díját.

  Részletfizetést igényelsz?

  Ha cég a költségviselő:

  Megjegyzés, üzenet:


  Az oldalt Google reCAPTCHA védi, az űrlap használatával ezt elfogadja. Google Adatvédelem | Google ÁSZF

  Galéria – az elmúlt tíz évünk néhány fotóban

  TANTERMI tanfolyamaink fotóiból…

  ONLINE tanfolyamaink fotóiból…

  Ajándékozz tudást!

  Életre szóló ajándékra lelni nehéz küldetés. Írótanfolyamunk jó választás lehet, ha maradandó élményt, hasznos befektetést szánsz szerettednek. Lepd meg párodat, barátodat, gyermekedet, munkatársad a tanfolyamunkkal!

  Névre szóló ajándék kupont állítunk ki, amelyet kinyomtathatsz és átadhatsz az ajándékozottnak. Az ajándékozott pedig eldöntheti, mely tanfolyamunkon kíván részt venni – akár tantermi, akár online képzésen.