Tantermi képzés Réti László krimiíróval

Krimiíró tanfolyam

A tanfolyam célja az, hogy a résztvevők megismerjék a krimiírás műfaji sajátosságait, átlássák a krimivel járó tervezői feladatokat, megértsék, mit és mikor érdemes az olvasóval is láttatni, hogyan tartható fenn a feszültség, vagy miképp állíthatnak csapdát a bűnt elkövetőknek – illetve magának az olvasónak.
Dátum
október
8-9.
(sz-v)
34.500 Ft
Helyszín
Anna Hotel
Kelenföldi út 1-13.
Oktató
Réti László krimiíró
Felkértük hazánk népszerű krimiíróját, tartsa meg e kurzust. A témák közt: a krimiírás technikája, fortélyai, a bűnök és a bűnözők logikája, anatómiája.
Tanfolyam díja
Alapár: 34.500 Ft
Szabad helyek
14

kis csoportos | tantermi | interaktív | alkotó – nem csak krimiíróknak!

VEZETŐ


Az egyik legnépszerűbb hazai krimiszerző, Réti László tartja a kurzust, akinek a regényei sok tízezer példányban keltek el az utóbbi években. Réti László kötetei óriási népszerűségnek örvendenek a krimiolvasók között, a moly.hu értékelései mindenütt jócskán 90% fölött járnak. Karakterei, történetei, helyszínei jól illeszkednek a krimi zsáneréhez, de a tanfolyamon tanultak bármely más szórakoztató irodalmi regény esetén is jókora segítséget jelenthetnek!

Tematika


első nap
• Ötletek gyűjtése és műfajválasztás
• A regény megtervezése
• Helyszín és időpont
• Írási módszerek
második nap
• Játszmák és interakciók
• Karakterek kidolgozása
• Kiadók megkeresése, marketing és önmarketing
A résztvevők számára ajánlott irodalmat is megjelölünk.

Jelentkezz a tanfolyamra!

Kérjük, töltsd ki az alábbi űrlapot! Az űrlap beérkezését követően azonnal felvesszük veled a kapcsolatot – egyrészt telefonon is megerősítjük a jelentkezésed, másrészt e-mailen hivatalos visszaigazolást küldünk.

Átjelentkezési feltételek: későbbi időpontra történő átjelentkezés a tanfolyam megkezdését megelőző 7 napon kívül ingyenes, 7 napon belül 5.000 Ft.
Lemondási feltételek: kezdést megelőző 14. napig díjmentes, a kezdést megelőző 14 napon belüli lemondás esetén a tanfolyam díjának 50%-át térítjük vissza. A kezdést megelőző 7 napon belüli lemondás esetén a tanfolyam díjának visszatérítésére nincs lehetőségünk.

  Részletfizetést igényelsz?

  Ha cég a költségviselő:

  Megjegyzés, üzenet:
  Az oldalt Google reCAPTCHA védi, az űrlap használatával ezt elfogadja. Google Adatvédelem | Google ÁSZF

  Galéria – az elmúlt tíz évünk néhány fotóban

  TANTERMI tanfolyamaink fotóiból…

  ONLINE tanfolyamaink fotóiból…

  Ajándékozz tudást!

  Életre szóló ajándékra lelni nehéz küldetés. Írótanfolyamunk jó választás lehet, ha maradandó élményt, hasznos befektetést szánsz szerettednek. Lepd meg párodat, barátodat, gyermekedet, munkatársad a tanfolyamunkkal!

  Névre szóló ajándék kupont állítunk ki, amelyet kinyomtathatsz és átadhatsz az ajándékozottnak. Az ajándékozott pedig eldöntheti, mely tanfolyamunkon kíván részt venni – akár tantermi, akár online képzésen.

  Iratkozz fel hírlevelünkre!