műhelyvezető: Kovács Attila

MESTERMŰHELY #1

Akad teendő bőséggel, mielőtt a kézirat "készirattá" lesz. Ha úgy érzed, elakadtál, hullámzik itt-ott a szöveg, döccen néhány mondat, unatkozik a karakter, el-elmarad a fordulat, csapong a stílus... foglalj helyet a mesterműhelyben, ahol a vezető szakember épp e területeken fog segítséget adni! Mi több, érkeznek más szerzők is, akik szintén a maguk történetét szeretnék tovább csiszolni. E műhelyünket kifejezetten a már születőben lévő írások inkubátorának szánjuk. Kis csoport, irodalmi mikroszkóp alatt minden egyes mű, minden írói cél!
BETELT!
Dátum
május
31. és
június 7., 14., 21., 28.
47.500 Ft
Felület
Zoom, 18-21 óra
Oktató
Kovács Attila szerkesztő
Tanfolyam díja
Alapár: 47.500 Ft
Szabad helyek
BETELT!

részletek


ÖT ESTE A SZÖVEGEDDEL
Tartalmas, feszes, saját írások átbeszélésére, befejezésére és leadására fókuszáló alkotói műhely.

LÉTSZÁM
A mesterműhely szűk létszámmal indul. Kérjük, időben jelentkezz!
Létszám: 5 fő

OKTATÁSI NAPOK
2023. május 31., június 7., 14., 21., 28.
minden este 18.00-21.00 óra

MESTERMŰHELY DÍJA
47.500 Ft

RÉSZLETFIZETÉS
Kérjük, jelentkezéskor válassz ütemezést!
– egy összegben: jelentkezéskor
– két részletben: 50% jelentkezéskor és 50% első műhely előtt egy héttel

oktató


KOVÁCS ATTILA
Attila régóta segíti az írók munkáját, számtalan kéziratot szerkesztett, lektorált. Sok szerzőnek sikerült a szöveggondozáson átesett művével célba érnie – volt, aki kiadóra lelt, volt akinek az És jelentette meg a novelláját. Attila remek mentor, alapos szakember, értő és inspiráló társ az írói úton.

akiknek ajánljuk


A kurzus célja: a résztvevők kéziratait befejezetté tenni – dramaturgiailag, stilisztikailag, nyelvileg. Ha leadás előtt állsz, ha elakadtál, ha nem találod a jó folytatást, dialógust, fordulatot, mondatot, e műhelyen segítséget kapsz. Félkész mű, befejezetlen mű, leadás előtt álló mű – bármelyikkel érkezhetsz!

tematika


Minden alkalommal:
– saját szöveg, illetve szövegrészlet elemzése, megbeszélése
– heti írástechnikai gyakorlati feladat megbeszélése
– résztvevők által hozott kedvenc novella, regény elemzése írói szemmel
Tervezett időbeosztás:
– kedvenc szöveg megbeszélése: 30 perc
– írástechnika gyakorlat: 40 perc
– saját szöveg elemzése: 100 perc
– szünet: 10 perc

SEGÍTSÉG A PÓTLÁSBAN
A műhely kis létszámú, diszkrét, interaktív, így a résztvevők állandó jelenléte kiemelt fontossággal bír. Kivételesen arra az esetre is felkészülünk, ha mégis közbejönne valami: ezeket, és csak ezeket az estéket rögzítjük, és rövid időre visszanézhetővé tesszük.

ÁTHELYEZÉSI ÉS LEMONDÁSI FELTÉTELEK
A tanfolyam részvételi feltételei eltérnek a többi tanfolyamétól:
– áthelyezés díja: 9.750 Ft
– lemondás: április 26., éjfélig díjmentes. A műhely első alkalma előtti 28 napon belüli lemondás esetén a díj felét utaljuk vissza, a műhely megkezdése előtti két hétben a műhely díját nem tudjuk visszautalni.

  Tudnivalók:

  • A tanfolyamon a mikrofon és a kamera használata kötelező – ez segít abban, hogy a résztvevők érdeklődési köre előtérbe kerüljön, szakmai kérdéseik válaszokra találjanak.

  Gyakori kérdések:

  • Részletfizetési lehetőség van?
   IGEN. A legtöbb esetben a díjat két részletben fizetheti a résztvevő – első felét jelentkezéskor, második felét a tanfolyamot megelőzően számlázzuk. Fontos: a jelentkezés időpontjától függetlenül tanfolyam megkezdése előtt a teljes tanfolyami díj befizetendő.

Galéria – az elmúlt tíz évünk néhány fotóban

TANTERMI tanfolyamaink fotóiból…

ONLINE tanfolyamaink fotóiból…

Ajándékozz tudást!

Életre szóló ajándékra lelni nehéz küldetés. Írótanfolyamunk jó választás lehet, ha maradandó élményt, hasznos befektetést szánsz szerettednek. Lepd meg párodat, barátodat, gyermekedet, munkatársad a tanfolyamunkkal!

Névre szóló ajándék kupont állítunk ki, amelyet kinyomtathatsz és átadhatsz az ajándékozottnak. Az ajándékozott pedig eldöntheti, mely tanfolyamunkon kíván részt venni – akár tantermi, akár online képzésen.