Tantermi képzés Bauer Barbara íróval

Romantika és történelem – regényíró tanfolyam

A tanfolyam célja az, hogy a résztvevők megismerjék a romantikus-történelmi regények írásának sajátosságait, átlássák a tervezői és kutatói feladatokat, megismerjék a történetmesélés alapjait és fortélyait, a zsánerben rejlő lehetőségeket.
Dátum
március
4-5.
(sz-v)
37.500 Ft
Helyszín
Mercure Budapest | 9-16 óra
1013 Budapest, Krisztina krt. 41-43.
Oktató
Bauer Barbara író
Tanfolyam díja
Alapár: 37.500 Ft
Szabad helyek
5

kis csoportos | tantermi | interaktív | alkotó

vezető: Bauer Barbara


A zsáner egyik legnépszerűbb hazai írója, Bauer Barbara tartja a kurzust, akinek regényei óriási népszerűségnek örvendenek, kötetei sok ezer példányban találnak olvasóra. Bauer Barbara rendkívül tudatosan építi romantikus történeteit, s hozzá történelmi helyszíneit, karaktereit. Ugyanez a tudatosság, alaposság, jó arányérzék jelenik meg írói karrierjének építésében is. Hisszük, hogy az írótól sokat tanulhat minden résztvevő – nem csupán az írásról, a tervezésről, a kutatásról, az időbeosztásról, de az írói létről, az alkotói felelősségről egyaránt.

Romantika és történelem – örök párosítás a regényekben. Most az egyik legismertebb hazai szerzőtől sajátíthatod el a zsáner fortélyait. Várunk szeretettel!

tematika


első nap
• ötlettől a döntésig
• tervezés az alkotói idővel, avagy hogyan írok két regényt évente
•  minden, ami az írást megelőzi: anyaggyűjtés és rendszerezés
• regénytervezés: módszertan nagyobb terjedelmű történetek felépítéséhez
• fikció és valóság: történelmi háttér és valós karakterekhez való hűség és az írói fantázia, illetve a nem ismert részletek feltöltése
második nap
• dramaturgia
• karakterek kidolgozása
• leadás előtti teendők
• a regények utóélete
• önmenedzselés, könyvbemutatók, író-olvasó találkozók

Tudnivalók:

A tanfolyam díja tartalmazza
Az állami Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszerben nyilvántartott, bejelentett képzés alapján kiállított hivatalos elektronikus tanúsítvány, elektronikus részvételi igazolás és jegyzetfüzet.
A tanfolyam díja nem tartalmazza
Étkezés és szállás díja.
Szállás
Nem kötelező a helyszínen megszállni.
Igazolás
Diákoknak igazolást tudunk kiállítani.

A változtatás jogát fenntartjuk!

Gyakori kérdések:

 • Kapunk a tanfolyamon jegyzeteket, tankönyvet?
  Nem adunk külön tankönyvet. Ennek fő oka, hogy a tananyag bőséges, ugyanakkor példáiban, arányaiban mindig a résztvevők irodalmi érdeklődéséhez igazodik.
 • Részletfizetési lehetőség van?
  IGEN. A díj első felét jelentkezéskor, második felét 10 nappal a tanfolyamot megelőzően számlázzuk. Fontos: jelentkezés időpontjától függetlenül tanfolyam előtt a teljes tanfolyami díj befizetendő.

Jelentkezz a tanfolyamra!

Kérjük, töltsd ki az alábbi űrlapot! Az űrlap beérkezését követően azonnal felvesszük veled a kapcsolatot – egyrészt telefonon is megerősítjük a jelentkezésed, másrészt e-mailen hivatalos visszaigazolást küldünk.

Átjelentkezési feltételek: ha egy betegség vagy családi esemény megakadályozza a részvételt, mindig lehetővé tesszük, hogy a jelentkező valamely következő tanfolyamon pótolhasson – így nem veszik el a befizetett tanfolyami díj. A tanfolyam megkezdését megelőző 14 napon kívül ingyenes, 14 napon belül 5 000 Ft az áthelyezés díja.
Lemondási feltételek: kezdést megelőző 14. napig díjmentes, a kezdést megelőző 14 napon belüli lemondás esetén a tanfolyam díjának 50%-át térítjük vissza. A kezdést megelőző 7 napon belüli lemondás esetén a tanfolyam díjának visszatérítésére nincs lehetőségünk. Áthelyezést követően már nincs módunk visszafizetni a tanfolyam díját.

  Részletfizetést igényelsz?

  Ha cég a költségviselő:

  Megjegyzés, üzenet:


  Az oldalt Google reCAPTCHA védi, az űrlap használatával ezt elfogadja. Google Adatvédelem | Google ÁSZF

  Iratkozz fel hírlevelünkre!

   Galéria – az elmúlt tíz évünk néhány fotóban

   TANTERMI tanfolyamaink fotóiból…

   ONLINE tanfolyamaink fotóiból…

   Ajándékozz tudást!

   Életre szóló ajándékra lelni nehéz küldetés. Írótanfolyamunk jó választás lehet, ha maradandó élményt, hasznos befektetést szánsz szerettednek. Lepd meg párodat, barátodat, gyermekedet, munkatársad a tanfolyamunkkal!

   Névre szóló ajándék kupont állítunk ki, amelyet kinyomtathatsz és átadhatsz az ajándékozottnak. Az ajándékozott pedig eldöntheti, mely tanfolyamunkon kíván részt venni – akár tantermi, akár online képzésen.