Írással az én felé – nem csak íróknak

Terápiás írás, önismeret

A kurzuson a résztvevőknek hétről hétre írniuk kell, hogy aztán az írásokról önismereti szempontból beszélgessenek. Mély, lélekboncolgató alkalmakra várjuk a résztvevőket – igazi, mély önismeret, öngyógyítás, elfojtások, félelmek, s aztán álmok és vágyak feltérképezése is a célok között szerepel. A kurzust azoknak ajánljuk, akiknek elsődleges céljuk az önismeret, és ehhez a saját írásukon át szeretnének kulcsokat kapni. A létszám alacsony, a légkör intim, hogy a beszélgetések minél diszkrétebbek, mélyebbek lehessenek.
Dátum
június
jún. 7-14-21-28.
és júl. 5-12.
18-20 óra
29.500 Ft
Felület
Zoom
Oktató
Rudolf Panka
Közös út egy gyakorlott irodalomterapeutával az én felé. A cél: saját írásokon keresztül gyógyulni. Kis létszám, intim légkör.
Tanfolyam díja
Alapár: 29.500 Ft
Szabad helyek
4

TANFOLYAM CÉLJA
A tapasztalat azt mutatja, a hat este gyorsan elketyeg. Arra azonban elég ez a másfél hónapra kiterjedő kurzus, hogy az együtt töltött idő, a közös beszélgetések, és a házi feladattal járó önmagunkba szállás megindítson valamit… A csoport mindig kis létszámú, hogy legyen idő akár mélyre leásni, alaposan szemügyre venni az érintett területeket. Terápiás írás, önismeret, énismeret, öngyógyítás – ezek a kulcsszavaink.

VEZETŐ: RUDOLF PANKA
irodalomterapeuta

TEMATIKA
1. alkalom
Szemléletváltás: kreatív írás szemléletből önismeretbe váltani. Korábbi saját írások áttekintése – beszélgetés.
Házi feladat: bemutatkozás kis csavarral
2. alkalom
Házi feladatok feldolgozása.
Ki vagyok én az írásaim tükrében?
Házi feladat: szembenézés egy félelemmel
3. alkalom
Házi feladatok feldolgozása.
Félelmek megdolgozása.
Házi feladat: a bennem élő oroszlán, erőforrások
4. alkalom:
Házi feladatok feldolgozása.
Erőforrások tudatosítása.
Házi feladat: célok, álmok, vágyak
5. alkalom:
Házi feladatok feldolgozása.
Célok és álmak, vágyak a középpontban.
Házi feladat: jövő
6. alkalom:
Házi feladatok feldolgozása.
Ismerd meg a jövőd!
Összegzés

Jelentkezz a tanfolyamra!

Kérjük, töltsd ki az alábbi űrlapot! Az űrlap beérkezését követően azonnal felvesszük veled a kapcsolatot – egyrészt telefonon is megerősítjük a jelentkezésed, másrészt e-mailen hivatalos visszaigazolást küldünk.

Átjelentkezési feltételek: későbbi időpontra történő átjelentkezés a tanfolyam megkezdését megelőző 7 napon kívül ingyenes, 7 napon belül 5.000 Ft.
Lemondási feltételek: kezdést megelőző 14. napig díjmentes, a kezdést megelőző 14 napon belüli lemondás esetén a tanfolyam díjának 50%-át térítjük vissza. A kezdést megelőző 7 napon belüli lemondás esetén a tanfolyam díjának visszatérítésére nincs lehetőségünk.

  Részletfizetést igényelsz?

  Ha cég a költségviselő:

  Megjegyzés, üzenet:
  Az oldalt Google reCAPTCHA védi, az űrlap használatával ezt elfogadja. Google Adatvédelem | Google ÁSZF

  Galéria – az elmúlt tíz évünk néhány fotóban

  TANTERMI tanfolyamaink fotóiból…

  ONLINE tanfolyamaink fotóiból…

  Ajándékozz tudást!

  Életre szóló ajándékra lelni nehéz küldetés. Írótanfolyamunk jó választás lehet, ha maradandó élményt, hasznos befektetést szánsz szerettednek. Lepd meg párodat, barátodat, gyermekedet, munkatársad a tanfolyamunkkal!

  Névre szóló ajándék kupont állítunk ki, amelyet kinyomtathatsz és átadhatsz az ajándékozottnak. Az ajándékozott pedig eldöntheti, mely tanfolyamunkon kíván részt venni – akár tantermi, akár online képzésen.

  Iratkozz fel hírlevelünkre!