Korábbi híreink

2022. november 21.

ÚJ KÉPZÉSEINK – Jövő évben is jó néhány továbbképzéssel várjuk az írni és tanulni vágyókat, köztük egy újdonsággal: SZERKESZTŐ tanfolyam. A szerkesztést, a szöveggondozást tantermi és online formában is elérhetővé tettük. Nagyon készülünk!

2022. október 10.

SŰRŰ AZ ŐSZ – Budapesten, Veszprémben és online felületen is „teltházzal” köszönthettük kezdőknek szóló tanfolyamaink résztvevőit, és tematikus képzéseink órái is elszáguldottak…

2022. augusztus 22.

ŐSZI TEMATIKUS TANFOLYAMAINK – Jó néhány speciális kurzuson várjuk az írni vágyókat, könyvrajongókat, irodalomkedvelőket!

2022. július 25.

NYÁRI KURZUSAINK – Tanteremben és online felületen is zajlanak tanfolyamaink. Örülünk a kitartó érdeklődésnek, az ezerszínű alkotni vágyásnak!

2022. május 28.

ÖTÖDSZÖR ÍRÓTÁBOROZTUNK – Ezúttal nyolcvanan. És a vendégeink: Csányi Vilmos, Fábián Janka, Milbacher Róbert, hogy csak pár nevet emeljünk ki. Műhelymunkáztunk, saját írásokat olvastunk fel, írókat, irodalmárokat fogadtunk, díjaztunk, nevettünk, barátokat gyűjtöttünk, éjszakába hajoltunk. Mindig jó együtt lenni néhány napot!

2022. május 23.

ZSONGÓ MÁJUSUNK – Véget értek májusi kurzusaink, közben tanfolyamvezetőnk ellátta a Kiadom a könyvemet Konferencia szakmai vezetését, és a héten idei nagy táborunk is elstartol – miután remekül összeállt a tábori program is: Csányi Vilmossal, Fábián Jankával, Milbacher Róberttel, hogy csak pár nevet emeljünk ki!

2022. április 24.

JÓ SZIMATÚ RÉSZTVEVŐK – Legfiatalabb résztvevőink folyamatosan „hegyezték a fülüket”. Klassz hangulatú hétvégét töltöttünk együtt.

2022. március 31.

MÁRCIUSI TANFOLYAMOK – Véget értek a kurzusok, tantermi és online egyaránt. Sokan résztvevő folytatja a tanulást: haladó tanfolyamainkon, nyelvi képzéseinken.

2022. március 14.

TELTHÁZAS MÁRCIUSI TANFOLYAMOK – Mindkét márciusi kurzusunkat lezártuk. Örülünk, hogy a tantermi és az online csoport is megtelt. A további jelentkezőket április 18-án (online), illetve április 23-án (tantermi) induló tanfolyamunkon tudjuk fogadni.

2022. február 13.

NOVELLAÍRÓ TANFOLYAM – Hétvégén zajlott a kurzus, amelyet Halász Rita író és Kovács Attila szerkesztő tartott. Sokan korábban is próbálkoztak a novellaírással, néhányan az első művükbe kezdtek bele.

2022. február 10.

Szakkönyv létrejötténél is sokadjára bábáskodunk: egy egyetemi környezetbe kerülő, a trénerképzést támogató szakkiadvány megírásában, szöveggondozásában veszünk részt felkért szakember társaimmal.

2022. február 2.

Az első közös tréning után nekilátunk a közös munkának az InterComputer Csoporttal: tájékoztató, bemutatkozó szövegek felülvizsgálata a cél.

2021. október 20.

Segítettünk: befejeződtek a Generációváltás a családi vállalkozásokban című kötet szerkesztői munkálatai. A szakkönyvet a Generációk Partnere Kft. jegyzi, és a jövő év első hónapjaiban a piacon is megjelenik.

2021. augusztus 21.

Szeptemberben egy csapatépítő tréning keretében a Man at Work Kft. vendégei leszünk. Izgalmas, az elcsépelttől fényévekre álló tematikával készülünk.

2021. július 14.

Szeptemberben a Lébényi Polgármesteri Hivatal munkatársaihoz látogatunk. Örülünk, hogy a versenyszférán kívül is fontosnak érzik az írásbeli kommunikációs készségek fejlesztését.

2021. július 10.

A SHELL munkatársai vettek részt egy kombinált tematikájú tréningen. A tréning keretében átvettük a jó üzleti levelezés alapjait és a marketingszövegek írásának fortélyait.

Iratkozz fel hírlevelünkre!


    Galéria – az elmúlt tíz évünk néhány fotóban

    TANTERMI tanfolyamaink fotóiból…

    ONLINE tanfolyamaink fotóiból…