Írótanfolyami ajándék kupon

Életre szóló ajándékra lelni nehéz küldetés. Írótanfolyamunk jó választás lehet, ha maradandó élményt, hasznos befektetést szánsz szerettednek. Lepd meg párod, barátod, gyermeked, munkatársad egy névre kiállított írótanfolyami kuponnal!

Névre szóló ajándék kupon rendelése


KEZDŐ ÍRÓTANFOLYAMOK ESETÉN
Ajándék kupon díja:
– tantermi tanfolyamra: 39.500 Ft
– online tanfolyamra: 34.500 Ft
Ajándékozás után a képzés formája módosítható. Módosítás esetén a különbözetről külön egyeztetünk. A tantermi ajándék kupon az IHLET csomagot tartalmazza: részvétel, jegyzetfüzet, ingyenes tagság a zárt írói facebook-csoportban.

MENETREND
Ajándék kupon vásárlása esetén nem szükséges időpontot választanod, azt majd megteszi később az ajándékozott. Neked, az ajándékozónak mindössze annyi teendőd van, hogy kitöltsd az alábbi űrlapot. Mihelyt beérkezik hozzánk az űrlap, azonnal felvesszük veled a kapcsolatot telefonon, hogy néhány szóban egyeztessünk a részletekről.

Az egyeztetés után elkészítjük és emailen megküldjük a névre szóló ajándék kupont, hogy azt kinyomtathasd és az ajándékozottnak átadhasd. A kupon egy teljes éven át beváltható – akár tantermi, akár online tanfolyamra (váltás esetén értékegyeztetéssel).

Sokan érkeztek hozzánk úgy, hogy a képzést ajándékba kapták: férjek és feleségek, gyermekek és szülők, testvérek és munkatársak… Hisszük, hogy a tudás és az inspiráció remek ajándék.

FONTOS
– Ajándék kupontól való elállásra, és befizetett díjának visszaigénylésére a kupon díjának befizetését követő 14 napig van lehetőség. 14 napon túl a megvásárolt ajándék kupon díjának visszafizetésére nincs lehetőségünk, de a kupont az ajándékozott szabadon átruházhatja.
– Az ajándékozott (írásban) tanfolyami időpontot választhat magának. Amennyiben az időpontot később változtatni szeretne, úgy a választástól kezdődően a tanfolyam áthelyezésének feltételei érvényesek számára.

Ha kérdésed lenne, hívj bennünket: Bodogán Zsófia Flóra tanfolyamszervező | +36 70 949 2399

  Számlázási adatok: *
  Választott forma (később módosítható): *  

  Megjegyzés (kérjük, itt jelezd: tantermi vagy online tanfolyamot ajándékozol):  Az oldalt Google reCAPTCHA védi, az űrlap használatával ezt elfogadja. Google Adatvédelem | Google ÁSZF

  Iratkozz fel hírlevelünkre!


   Galéria – az elmúlt tíz évünk néhány fotóban

   TANTERMI tanfolyamaink fotóiból…

   ONLINE tanfolyamaink fotóiból…