Ha megerősítenéd a kezdő tanfolyamon tanultakat...

Haladó írótanfolyam

Haladó írótanfolyamunkon átültetjük az elméletet a gyakorlatba! Új történetmesélői és írástechnikai fogásokat adunk át, miközben csoportmunkákkal fejlesztünk, írásokat szemlézünk, átbeszélünk... A tanfolyamra kizárólag végzett hallgatóink jelentkezhetnek, így a megszokott baráti-támogató közösség vár a résztvevőkre!
Dátum
április
20-21
(sz-v)
44.500 Ft
Helyszín
Anna Hotel | 9.00-16.00 óra
Kelenföldi út 1-13.
Oktató
Zsiga Henrik író és
Jánoki-Kis Viktória író
Tanfolyam díja
Alapár: 44.500 Ft
Szabad helyek
8

TEMATIKA
– interaktív karakterépítés
– regényfejlesztés (csoportmunka)
– novellaelemzés (vendég szerkesztővel)
– atmoszférateremtés
– címadás
– házi feladatok elemzése

NOVELLÁK ÁTTEKINTÉSE VENDÉGÜNKKEL
A résztvevők novelláinak átbeszéléséhez ezúttal is vendéget hívunk. Ez a néhány közös elemző óra mindig izgalmas, mindig tanulságos, mindig inspiráló!
Vendégünk: Jánoki-Kis Viktória
író, forgatókönyvíró
Építészmérnökként végzett a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen. 2019 óta rendszeres publikál irodalmi folyóiratokban (Magyar Napló, Eső, Hévíz, Műhely, Vigilia, Országút, Helyőrség). 2021-ben elnyeri a Móricz Zsigmond irodalmi alkotói ösztöndíjat, és megjelenik első novelláskötete Átlépsz velem a víz fölött címmel a Magyar Napló Kiadó gondozásában. 2022-ben a Petőfi Kulturális Ügynökség KMI 12 programjának részese, két forgatókönyvéből is rövidfilm készül (Hintaszék, Online). Vipassana című regényének megjelenése és filmjeinek bemutatója 2023-ra várható.
Szerzői oldala: 
https://www.facebook.com/janoki.kis.viktoria/

E tanfolyamunkon saját írásokat is elemzünk. Egy novellát, illetve két kisebb írást várunk előzetesen a résztvevőktől (a feladatot és a választható témákat tanfolyam előtt megküldjük). Az írásokat aztán közösen kielemezzük, mert e közös elemző órák fejlesztik leghatékonyabban az íráskészséget.

NEKED JAVASOLJUK
– ha frissen végezted a kezdő tanfolyamot
– ha szívesen írnál néhány oldalt, hogy aztán szakemberrel közösen átnézzük
– ha apadóban van az inspirációd
– ha tovább fejlesztenéd az írástechnikád

Mit tartalmaz a tanfolyam díja?
– elektronikus részvételi igazolás
– beküldött írások elemzése
A résztvevő külön kérésére, az állami Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszerben nyilvántartott bejelentett képzés alapján kiállított hivatalos tanúsítványt küldünk. A tanúsítvány önmagában szakképzettséget nem biztosít.

csoportmunka közben
új ismeretek
vendég oktató: Jánoki-Kis Viktória
csoportmunka közben

Tudnivalók:

A tanfolyam díja tartalmazza
Az állami Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszerben nyilvántartott, bejelentett képzés alapján kiállított hivatalos elektronikus tanúsítvány, elektronikus részvételi igazolás és jegyzetfüzet. A tanúsítványt a résztvevő külön kérésére állítjuk ki.
A tanfolyam díja nem tartalmazza
Étkezés és szállás díja.
Szállás
Nem kötelező a helyszínen megszállni.
Igazolás
Diákoknak igazolást tudunk kiállítani.

A változtatás jogát fenntartjuk!

Gyakori kérdések:

 • Kapunk a tanfolyamon jegyzeteket, tankönyvet?
  Nem adunk külön tankönyvet. Ennek fő oka, hogy a tananyag bőséges, ugyanakkor példáiban, arányaiban mindig a résztvevők irodalmi érdeklődéséhez igazodik.
 • Részletfizetési lehetőség van?
  IGEN. A díj első felét jelentkezéskor, második felét 10 nappal a tanfolyamot megelőzően számlázzuk. Fontos: jelentkezés időpontjától függetlenül tanfolyam előtt a teljes tanfolyami díj befizetendő.

Jelentkezz a tanfolyamra!

Kérjük, töltsd ki az alábbi űrlapot! Az űrlap beérkezését követően azonnal felvesszük veled a kapcsolatot – telefonon megerősítjük a jelentkezésed, illetve e-mailen hivatalos visszaigazolást küldünk.

Átjelentkezési feltételek: ha betegség vagy nem várt esemény akadályozza a részvételt, lehetővé tesszük, hogy a jelentkező valamely következő tanfolyamon pótolhasson, így nem veszik el a befizetett tanfolyami díj. Az átjelentkezés az adott tanfolyam megkezdését megelőző 14 napon kívül ingyenes, 14 napon belül 7500 Ft az áthelyezés díja.
Lemondási feltételek: kezdést megelőző 14. napig díjmentes, a kezdést megelőző 14 napon belüli lemondás esetén a tanfolyam díjának 50%-át térítjük vissza. A kezdést megelőző 7 napon belüli lemondás esetén a tanfolyam díjának visszatérítésére nincs lehetőségünk. Első áthelyezést követően nincs módunk visszafizetni a tanfolyam díját.

  Részletfizetést igényelsz?

  Ha cég a költségviselő:
  Megjegyzés, üzenet:  Az oldalt Google reCAPTCHA védi, az űrlap használatával ezt elfogadja. Google Adatvédelem | Google ÁSZF

  Iratkozz fel hírlevelünkre!


   Galéria – az elmúlt tíz évünk néhány fotóban

   TANTERMI tanfolyamaink fotóiból…

   ONLINE tanfolyamaink fotóiból…

   Ajándékozz tudást!

   Életre szóló ajándékra lelni nehéz küldetés. Írótanfolyamunk jó választás lehet, ha maradandó élményt, hasznos befektetést szánsz szerettednek. Lepd meg párodat, barátodat, gyermekedet, munkatársad a tanfolyamunkkal!

   Névre szóló ajándék kupont állítunk ki, amelyet kinyomtathatsz és átadhatsz az ajándékozottnak. Az ajándékozott pedig eldöntheti, mely tanfolyamunkon kíván részt venni – akár tantermi, akár online képzésen.